Qatar

Idiomes que es parlen a Qatar: Àrab.

Creixement del PIB: 1,6%
PIB per càpita: $ 63.500
Balança comercial / Producte Interior Brut: 3,9%
Població: 2.400.000 habitants
Deute públic / PIB: 54%
Taxa d'atur: 8,9%
Inflació: 0,4%

Economia de Qatar

Els recursos de petroli i gas natural de Qatar són el principal motor econòmic del país i la principal font d'ingressos de govern: contribueixen a l'alt creixement econòmic i als alts nivells d'ingressos per càpita de Qatar, a la sòlida despesa estatal en drets públics i a la despesa en construcció, especialment ara que Qatar es prepara per albergar la Copa Mundial de Futbol el 2022.

Tot i que el Govern ha mantingut un alt nivell d'inversió en projectes d'infraestructura, els baixos preus del petroli i el gas natural en els últims anys han portat el Govern de Qatar a retallar algunes despeses per ajudar a contenir el seu dèficit pressupostari. És probable que la dependència de Qatar del petroli i el gas natural es mantingui a llarg termini.

Les reserves verificades de gas natural superen els 25 trilions de metres cúbics, el 13% del total mundial, i són les terceres més grans del món. Les reserves de petroli superen els 25.000 milions de barrils, el que permet que la producció es mantingui en els nivells actuals durant uns 56 anys. Tot i l'abundància de petroli i gas natural, Qatar ha aconseguit avenços significatius en l'enfortiment dels sectors no petroliers, com la indústria manufacturera, la construcció i els serveis financers, el que ha portat al fet que el PIB no petrolier hagi augmentat constantment en els últims anys fins a poc més de la meitat del total. Després de la restricció comercial imposada per l'Aràbia Saudita, els Emirats Àrabs Units, Bahrain i Egipte el 2017, Qatar va establir noves rutes comercials amb altres països per mantenir l'accés a les importacions.

Agència de traducció Català-Àrab

Estàs pensant en ampliar mercat i vendre els teus productes també a Qatar? La nostra empresa de traducció està especialitzada en traduccions de qualsevol tipus de contingut entre Castellà-Català-Àrab… Oferim serveis de traducció tècnica Àrab-Català, traducció legal Àrab-Català, traducció de llocs web Àrab-Català, o traducció de subtítols Àrab-Català. Els nostres traductors professionals coneixen bé com es parla l’idioma Àrab a Qatar i sempre tindràs la seguretat que el teu missatge arriba correctament a tots els usuaris d’aquest territori.