Traducció de WordPress en grec

Configurem el teu web de WordPress i el traduïm de català a grec o de grec a català. Tradueix el teu WordPress i comença a vendre els teus productes també a Grècia, Xipre.

 

Demana pressupost

Vols traduir el teu WordPress a grec?

WordPress és el gestor de continguts (CMS) més utilitzat a Internet. Més del 60% dels webs en català i en grec estan desenvolupades amb aquest CMS.

En un món globalitzat, traduir el teu WordPress a grec et permetrà ampliar el teu mercat i vendre els teus productes i serveis no només a usuaris de Catalunya sinó també d’altres llocs com Grècia, Xipre.

Els nostres traductors nadius de llengua grega traslladaran fidelment els continguts a grec amb un llenguatge precís que sabrà captar l’atenció dels teus potencials clients grecoparlants.

Un cop el teu WordPress estigui connectat a la nostra plataforma de gestió de traduccions, importarem tots els continguts i cadenes de text, que s’assignaran a un dels nostres traductors grec-català per a la seva traducció: pàgines, entrades, taxonomies (categories, etiquetes …), entrades personalitzades, slugs, menús, widgets, etc.

Plugin multilingüe

Per defecte, WordPress no té funcionalitats multilingües. WPML és el connector desenvolupat per OntheGoSystems que et permet traduir el teu web no només a grec sinó que pots crear versions per a cada un dels dialectes de l’idioma grec que es parlen a Grècia, Xipre

Totes les nostres traduccions de WordPress a grec inclouen accés il·limitat i de per vida al connector WPML i a totes les futures actualitzacions. Per poder calcular el volum de paraules a traduir, instal·larem aquesta extensió multilingüe i connectarem el teu web a la nostra plataforma de memòries de traducció.

Les memòries de traducció són bases de dades multilingües (català-grec) on emmagatzenem totes les teves traduccions. Això suposa un important estalvi en costos ja que la mateixa frase només es tradueix una vegada.

Traduir el teu web a grec també t’ajudarà a posicionar-te en cercadors com Google i Yahoo, i aparèixer en els resultats de recerques que facin els usuaris grecoparlants. És el que es coneix com SEO Internacional. Nosaltres fem servir el plugin Yoast SEO, ja que és compatible amb WPML i és molt fàcil importar importar les metaetiquetes (títol, descripció, paraules clau …) per a la seva traducció a grec.

Woocommerce: la botiga en línia també en grec

 

Woocommerce és un set de plugins que et permeten crear la teva botiga online i traduir a grec o a qualsevol idioma els productes, descripcions de producte i tots els missatges que conformen el procés de compra. Aquest plugin també és compatible amb WPML i amb Yoast SEO, de manera que si fas la inversió de traduir a grec tindràs la seguretat que el teu lloc web no patirà problemes de incompatibilitat.

No limitis la venda dels teus productes i serveis a usuaris catalanoparlants: sol·licita el teu pressupost de traducció a grec i comença a vendre també a Grècia, Xipre

 

Posa’t en contacte amb nosaltres i tradueix el teu WordPress a grec

Fes la teva consulta

14 + 4 =

Orígens de la llengua grega

El grec és una branca independent de la família de les llengües indoeuropees. La llengua escrita i parlada s'ha conservat ininterrompudament des de mitjans de segle II abans de Crist. Durant el període hel·lenístic es va crear una llengua comuna anomenada koiné.

El grec i el xinès són les llengües escrites vives més antigues del món.

Promoción -10%

Consigue tu cupón con un 10% de descuento en tu primer encargo de traducción. Canjéalo en nuestro formulario online.

¡Gracias! Pronto recibirás tu cupón de descuento.